Bli medlem

För att gå kurs på Eksjö Brukshundklubb så krävs det att du är medlem hos oss. Medlemskapet är löpande och gäller ett (1) år ifrån betalningsdagen. Du måste också vara medlem i SBK för att kunna få gå kurs hos oss.

Medlemskategorier och avgifter/år:

• Ordinariemedlem (nytecknande) – 530 kr.

För att bli medlem i Eksjö Brukshundklubb klickar du på den här länken: https://brukshundklubben.membersite.se

Ny medlem klickar därefter på knappen ”Bli medlem”

Är du redan medlem i en klubb inom Svenska Brukshundklubben loggar du först in och går därefter till Medlemskap – Bli medlem i vänstermenyn.

• (Förbundsavgift – 400 kr)
  • Fortlöpande medlemskap betalas till SBK (förbundet) via det mail ni fått från SBK. Vänligen betala inte direkt till Eksjö Brukshundklubb!

Betalning av familjemedlem, delmedlem och utlandsmedlem sker via bankgiro eller swish. Vänligen lämna meddelande.
Bg: 284-6657
Swish: 123-29-09-737
Org.Nr: 802452-7783

• Familjemedlem – 125 kr. – När betalning skickas, vänligen uppge Familjemedlemmens medlemsnummer.
  • Delmedlem – 130 kr. – När betalning skickas, vänligen uppge Ditt medlemsnummer.
  • Utlandsmedlem – 150 kr. Vänligen kontakta ordförande innan betalning skickas. (Please contact chairperson Veronica Schill before sending payment.)