Kursutbud

Valpkurs

Kursen följer studieplan till ” Bäst Var-dag ”, vardagslydnad för valpar ( och vuxna hundar). Vi fokuserar på lek, belöning och goda vanor som stärker relation och samarbete.

” Alla hundar ska få vara Bäst Var-dag”

Anmäl här

Startdatum 9/10-21 Anmäl här

Unghundskurs

Vi fortsätter vardagslydnaden. En kurs delvis inspirerad av ” Bästa Starten”. Lek och belöning är en viktig del, fokus och engagemang gör träningen skoj. Kursen innehåller även stadga, inkallning, stoppkommando och gå fint i koppel.

Startdatum 29/9-21 Anmäl här

Rallylydnad 

På denna kurs tränar vi grundfärdigheter som förbereder för momenten i nybörjarklass och tränar på dem. Teoretiskt går vi igenom vad rallylydnad är och regler. Rallylydnad har fyra olika klasser. Nybörjare, fortsättning, avancerad & mästarklass

Specialsök

 Vi jobbar med etikett röd Kong Classic. Under kursen lär vi grunderna till inlärning av doft, markering, ta doft i vind, line up och att söka både utomhus och inomhus. 3 olika klasser i specialsök kommer det att bli. Grundkurs, fortsättning 1 & fortsättning 2

Startdatum (Grundkurs) 9/10-21 Anmäl här

Agillity

På denna kurs går vi igenom alla hinder och hoppteknik. Lär oss säkerhetstänk och hur vi undviker skador. 

Anmäl här

Aktiveringsdag

Vid detta tillfälle erbjuder vi och tipsar om olika aktiveringar för dig och din hund, både inomhus och utomhus. Vi pratar om hur aktivering ökar kontakten, samarbetet och glädjen mellan dig och din hund.

Startdatum

Bästa starten ( Grundkurs)

Kursen följer upplägget från boken ”Bästa starten”. Vi går bland annat igenom fokus och engagemang, banor och belöningar, vad gör vi om det blir fel?

Anmäl här