Kurser

VÅRENS KURSER KOMMER UT STRAX EFTER NYÅR!

Valpkurs

Kursen följer studieplan till ” Bäst Var-dag ”, vardagslydnad för valpar ( och vuxna hundar). Vi fokuserar på lek, belöning och goda vanor som stärker relation och samarbete.

” Alla hundar ska få vara Bäst Var-dag”

Startdatum:

Startdatum:

Startdatum

Unghundskurs

Vi fortsätter vardagslydnaden. En kurs delvis inspirerad av ” Bästa Starten”. Lek och belöning är en viktig del, fokus och engagemang gör träningen skoj. Kursen innehåller även stadga, inkallning, stoppkommando och gå fint i koppel.

Startdatum:

Startdatum:

Rallylydnad  

På denna kurs tränar vi grundfärdigheter som förbereder för momenten i nybörjarklass och tränar på dem. Teoretiskt går vi igenom vad rallylydnad är och regler. Rallylydnad har fyra olika klasser. Nybörjare, fortsättning, avancerad & mästarklass

Rallylydnad NYBÖRJARE:

Rallylydnad FORTSÄTTNING:

Specialsök

 Vi jobbar med etikett röd Kong Classic. Under kursen lär vi grunderna till inlärning av doft, markering, ta doft i vind, line up och att söka både utomhus och inomhus. 3 olika klasser i specialsök kommer det att bli. Grundkurs, fortsättning 1 & fortsättning 2

Specialsök GRUND:

Agillity

På denna kurs går vi igenom alla hinder och hoppteknik. Lär oss säkerhetstänk och hur vi undviker skador. 

Startdatum:

Aktiveringsdag

Vid detta tillfälle erbjuder vi och tipsar om olika aktiveringar för dig och din hund, både inomhus och utomhus. Vi pratar om hur aktivering ökar kontakten, samarbetet och glädjen mellan dig och din hund.

Startdatum

Bästa starten Del 1( Grundkurs)

Kursen följer upplägget från boken ”Bästa starten”. Vi går bland annat igenom fokus och engagemang, banor och belöningar, vad gör vi om det blir fel?

Startdatum:

Bästa Starten Del 2

Kursen följer upplägget från boken ” Bästa Starten” och är en fortsättning på Bästa Staren del 1. Denna kurs riktar sig mer mot tävling och momentsträning

Startdatum

Hundmöteskurs

En kurs där du får verktyg/strategier för att göra hundmöten trevliga. 

Startdatum:

Allmänlydnadspasset

Kursen utgår från allmänlydnadspassets 10 olika moment. Det innehåller flera bra övningar för ökad kontakt och kommunikation mellan hund och hundägare. 

Startdatum:

Spårkurs

Denna kurs vänder sig till dig som är helt nybörjare inom spår. Eller kanske har fått prova lite på en valp-ung-hundskurs och blivit nyfiken. Vi kommer gå igenom hur vi lägger spår och vad vi behöver tänka på. Varför vi spårar och vad det kan vara bra för.

Startdatum: