Om Eksjö Brukshundklubb

Eksjö Brukshundklubb bildades år 1948 och vi tillhör Svenska Brukshundklubben, Smålandsdistriktet. Vi har ca 260 medlemmar med hundar som gemensamt intresse.

Vi finns i Sjövik, vackert beläget vid Kvarnarpssjöns sydvästra strand. Vi har en stor appellplan, inhägnad agilityplan (kontakta ordforande@gmail.se för info hur man får tillgång till den), en mindre träningsplan inhägnad vid stugan (kontakta ordforande@eksjobk.se för kod) och många promenadvägar runt om klubben. Vi arrangerar oxå hundmötes-promenader, dessa tillfällen läggs ut på vår facebooksida. Det finns även en hel del skog till vårt förfogande.

Hos oss är ALLA hundar oavsett ras eller blandning av raser, hjärtligt välkomna och naturligtvis deras hussar och mattar.

Vi samarbetar med Studiefrämjandet.

Vi samarbetar även med Hundägarcertifieringen som ger Eksjö Brukshundklubbs medlemmar 40% rabatt på deras webbutbildning. Ange kod: EKSJÖBK

Alla klubbens instruktörer och andra aktiva ledare inom kursverksamheten har denna utbildning

På måndagar träffas ”måndagsgruppen” kl 10.00 till ca 12.00 och vi har allmän träning från 18.00 och framåt.

Som medlem har du möjlighet att hyra stugan för olika evenemang. Kontakta sekreterare på sekreterare@eksjobk.se för att boka. Kostnad för detta är 500kr/dygn.